Buna ziua. Ieri am produs un accident usor.. si m-i s-a deschis dosar de cercetare penala. Permisul mi-a fost retinut pentru dosar. In masina pe care am lovito erau 2 persoane (sot,sotie). Ei s-au dus la spital pentru cercetari,insa nu au nimic grav. Sotul a zis ca nu vrea despagubire materiala insa,sotia cand era in celalalt birou cu ofiterul a zis ca isi rezerva dreptul. Este prima oara cand patesc asa ceva... si nu stiu cum sa reactionez... dureaza mult pana primesc permisul...dureaza mult pana clasifica dosarul? Mentionez ca accidentul s-a intamplat in orasul unde locuiesc.
Poate sa dureze 3-4 luni solutionarea, daca nu depun plangere sau daca depun dar nu au peste 90 de zile de ingrijiri medicale trecute in CML se dispune clasarea.
Si cum pot sa aflu informatii despre caz? Ex: daca s-a clasat cazul, daca nu au depus plangere, daca au CML si pe cate zile? Ma intereseaza ca oamenii sunt rromi...dar romanizati
De ce sa ma dea in judecata civila daca CML o sa fie sub 4 zile? Si eu am intrebat cum pot sa aflu informatii despre caz. Multumesc. Nu am nici numar de contact al lor.
Au dreptul la despagubiri persoanele vatamate, daca in dosarul penal se dispune clasarea, se pot indrepta catre instanta civila.
Informatii puteti incerca sa aflati de la politistul care se ocupa de ancheta.
Accident rutier
ciobi2016
Buna dimineata,
In urma cu peste 3 luni am avut un accident rutier (ciocnire din spate) din vina mea. Cealalta persoana implicata a declarat ca are ... (vezi toată discuția)