avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua! Cum pot obtine indemnozatie? Eu ca mama nu am lucrat ci doar tatal . Care sunt condiitiile ca tatal copilului sa primeasca indemnizatie si concediu de crestere a copilului ? Trebuie ca eu ca mama sa lucrez ?

Alte discuții în legătură

Reintegrare la locul de munca alinailie alinailie Buna ziua!M-am intors la locul de munca dupa perioada de 2 ani de concediu crestere copil(dupa 1 an si 11luni ,mai exact).Nu am primit acelasi post si nici ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru tata ciprydvd ciprydvd Buna ziua, am o intrebare putin complicata si la orce ghiseu am fost toti mau lasat raspunsul cu intrebari la care nu am nici eu raspuns. Sotia a nascut pe 29 ... (vezi toată discuția)
Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)