avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselatorie

Bună ziua, ași dori și eu sa știu Cum pot recupera niște bani (640ron), dacă am fost păcălit de o firma din Sibiu. Am dat respectivii bani pentru rezolvarea unui contract de munca în Anglia, ei mi-au cerut banii pentru acte și biletul de avion. Am smnat un contract de mediere, dar eu am înregistrări telefonice cu ei vând îmi spun ca voi pleca în câteva zile și ca parte din bani sunt pt. avion. Pot face ceva? Ce șanse am?

Alte discuții în legătură

Plângere itm sibiu Laura001 Laura001 Buna ziua. Am semnat pe 18.08 un contract de mediere cu Focus Invest Recruitment din Sibiu . Am fost amanati pe diverse motive cum ca nu am avea dosarul ... (vezi toată discuția)
Buna, as dori sa știu ce pot face în situația urmatoare: ... Ioanpaulpetrusan Ioanpaulpetrusan Buna asi dori sa știu ce pot face în situația urmatoare : un grup de 6 prieteni mau rugat sa le cumpăr bilete de avion , 3 dintre acestea au plătit ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca in strainatate - tzepe avonela avonela am gasit pe net o firma din brasov si am contactat-o am depus CV,am fost la interviu si am obtinut un contract de munca individual sa lucrez la o familie ... (vezi toată discuția)