avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosternire dupa decesul sotului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosternire dupa decesul sotului

Ce cota parte imi revine dupa decesul sotului, la un apartament primit mostenire dupa decesul parintilor lui, apartament in care noi locuim, avand in vedere ca noi nu avem copii, el nu are frati sau surori (doar matusi, unchi si verisori din partea socrului cat si a socrei). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: urseaflorentina , utilizator 14:12, 13 Noiembrie 2017
3/4.
Restul de 1/4 apartine unchilor, matusilor, verilor, etc.
Era bine sa va fi lasat un testament.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire unchi raluca-e raluca-e Unchiul meu din partea mamei a decedat , iar sotia dansului ( matusa mea) a decedat la interval de 2 saptamani. Unchiul si matusa nu au avut copii, iar matusa ... (vezi toată discuția)
Succesiune nelufloca nelufloca O persoana a decedat in ianuarie 2017. Nu a fost casatorit, nu a avut copii, nepoti sau stranepoti. Parintii sunt decedati ( tatal in 1985, mama in 2015, ambii ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat inainte de a fi casatorit prin credit prima ... larahau larahau Apartament cumparat inainte de a fi casatorit prin credit prima casa (inca activ) cu asigurare platita. Sunt casatorit de 6 ani fara copii. In caz de deces al ... (vezi toată discuția)