avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Texe profesii liberale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Texe profesii liberale

buna seara, psiholog clinician, absolvent master psihologie clinica 2017, atestat de libera practica, intocmit dosar pentru deschidere cabinet individual psy, amenajat spatiu, am urmatoare intrebare ref la contributii/taxe : tinand cont de faptul ca eu nu voi avea cum sa am un profit din primele luni de activitate, intrebarea este daca sa zicem deschid cabinetul la data de 1. februarie 2018, voi putea opta sa nu platesc CAS, resp CASS , la inceputul activitatii ? precizez ca sunt tanar absolvent, vreau sa imi fac profesia si nu am un alt loc de munca sau o alta sursa de venit ,multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cabinet de psihologie Catalin V. Catalin V. Buna ziua! Ma numesc V Catalin . Am teriminat masterul in psihologie clinica la Universitatea Ecologica din Bucuresti cu nota 10. M-am specializat in ... (vezi toată discuția)
Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)
Atestat de libera practica crstnnnnnnnn crstnnnnnnnn Buna ziua, doresc sa stiu daca, pentru a profesa ca psiholog clinician, este suficient faptul ca am atestat de libera practica si mai ramane sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)