Mulţumesc celor care mi-au răspuns!
Atestatul de liberă practică îl deţin. Întrebarea care se ascundea în subtext era exact aceasta: Colegiul Psihologilor nu are nimic de obiectat? sau, cu alte cuvinte, Poate fi evitat hăţişul pe care îl presupun normele CPR de înfiinţare a unui cabinet individual prin înfiinţarea de PFA?
Trebuie sa tineti cont de faptul ca noua reglementare a PFA-urilor OUG nr. 44/2008 ""nu se aplica profesiilor liberale si activitati economice a caror desfasurare este organizata si reglementata prin legi speciale. In plus, OUG nr. 44/2008 nu se aplica acelor activitati economice pentru care legea a instituit un regim juridic special, anumite restrictii de desfasurare sau alte interdictii. In consecinta, din cate stiu eu profesia de Psiholog este reglementata de o lege speciala care prevede si formele de organizare profesionala, in concluzie nu cred ca puteti autoriza un PFA in aceste conditii. Trebuie sa studiati legea de organizare profesionala, in ceea ce priveste forma economica va inregistrati ca si profesie liberala similar avocatilor, notarilor, etc.