avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot înființa altă firma SRL dacă am un SRL-D?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot înființa altă firma SRL dacă am un SRL-D?

Bună ziua, am un service gsm deschis ca SRL-D de 2 ani, acum as vrea sa deschid un alt SRL, o sala de calculatoare.
Contabila îmi spune că nu pot deschide o alta firmă având SRL-D și fiind asociat unic.
Ce posibilități aș avea?
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
ungureanudaniel, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajat la un srl si administrator la srl-ul meu rony2006 rony2006 Buna seara, As vrea ca pe viitor sa imi deschis un srl in domeniul productiei de sigle (litere volumetrice din polistiren) si am cateva intrebari: 1. ... (vezi toată discuția)
Angajare in firma ca student, transport cu taxiuri RosuR RosuR Salutare comunitatii avocatnet.ro! As vrea sa fiu lamurit de cineva in masura pentru situatia de mai jos. Am deschis un SRL-D, fiind asociat unic in firma cu ... (vezi toată discuția)
Înființare srl-d service gsm + scutire taxe ca inginer it Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi De 3 ani lucrez acasă, reparații GSM Decodari etc, anul acesta îmi iau(sper sa fie totul ok) licența în Automatica si Calculatoare la POLI. As vrea ... (vezi toată discuția)