avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in firma ca student, transport cu taxiuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in firma ca student, transport cu taxiuri

Salutare comunitatii avocatnet.ro! As vrea sa fiu lamurit de cineva in masura pentru situatia de mai jos.
Am deschis un SRL-D, fiind asociat unic in firma cu domeniu de activitate "transporturi cu taxiuri"(4932), in acelasi timp sunt student la stat, am varsta de 21 de ani, avand atestatul profesional pentru taxi si o contabila angajata la firma cu o ora pe zi. Momentan am o masina pe firma echipata taxi, as vrea sa stiu daca am drept de lucru ca sofer fara sa imi fac contract de munca, fiind asociat unic si platind impozit dupa microintreprindere, neplatitor de TVA.

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma transport cucubau cucubau buna ziua, as dori sa va pun o intrebare la care inca nu am gasit raspunsul pe internet si vreau sa o adresez unor profesionisti ca dvs. pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)