avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act de identitate trimis în copie de poliție unor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Act de identitate trimis în copie de poliție unor terțe persoane

buna seara. are voe politia s-au procuratura sa-mi trimita buletinul in copie unor persoane cu care eu m-am judecat pt ,,distrungere, amenintare, furt...
.... le-a primit intr-un plic recomandat cu alte acte..maine voi intra in posesia plicului cu acte si revin cu detalii.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Completare formular intampinare mirceaim mirceaim Buna ziua ! Am avut un accident auto, din vina mea in februarei 2015, am fost la politie, am fost amendat, am luat si 3 puncte de penalitate, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Furt portofel, cineva face abonamente telefonie pe numele sotiei ! synergist synergist buna ziua, in urma cu 2 ani, sotiei i-a fost furat portofelul si anul trecut, i-a venit de la [editat] ca are de plata cateva sute de lei, aferente unui ... (vezi toată discuția)
Reclamatie adeverinta falsa. yamada yamada Sunt administratorul unei societati comerciale. In urma cu cateva luni, am primit in proba pentru angajare o persoana fara sa-i intocmesc forme legale de ... (vezi toată discuția)