avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Procura necesara pt a ridica pensia unei rude plecate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Procura necesara pt a ridica pensia unei rude plecate in Australia

Buna ziua
Bunicul nostru locuieste in Australia si din 2009 pana in ianuarie 2017,a ridicat pensia din Romania,sotul meu,nepotul acestuia,pe baza unei procuri reiinoita tot la 18 luni la consulat,in Sidney....din Ianuarie 2017 ultima procura a expirat si bunicul s a imbolnavit,e imobilizat la pat si internat de fiica lui,care sta tot in Australia intr un camin
Pensiile din ianuarie au ramas neridicate....stiti cumva ce fel de procura se accepta,numai prin consulat facuta,aici la Casele de Pensii....?fiica lui din Ausatralia a facut un act sa l reprezinte,numit power of authority....multumesc

Alte discuții în legătură

Pensiile neridicate de titular, în caz de deces al acestuia anca_luc anca_luc Buna ziua, Imi puteti spune,va rog ,ce se intampla cu pensiile neridicate de titular in caz de deces al acestuia? Este vorba de pensia de limita de varsta a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager si intretinere adriancerbu adriancerbu Buna ziua si Hristos a Inviat ! In urma cu doi ani bunicii materni si-au vandut locuinta unuia dintre nepoti cu clauza de uzufruct viager si intretinere. In ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor provenite din concubinaj mark37 mark37 Am cunoscut pe o fata in urma cu 16 ani,avea 1 baiat de 2,5 ani,era dupa divort,in urma divortului ia revenit cota parte din ap,1\2,dupa 2 ani sa nascut ... (vezi toată discuția)