Au trecut 2 ani ,de la despartire,fiecare si-a refacut viata,dar eu o nelamurire,dupa 18 ani,i-am crescut minorul fara pensie din partea tata-lui minorului,ma fortat sa-i dau jumate din spatiu,cererea era pe numele meu,mie mi-a aprobat directorul,cind am facut contractul prin notariat intre Sc.Matasea Romana.i-am explicat notaritei,respective,VESTEMEAN,avem copil impreuna,(al nostru,)
Dupa o perioada de 3 ani .mi-a cerut cealalta jumatate,m-am dus din nou,la VESTEMEAN.i-am facut contract de vinzare cumparare,pentru a avea familia unita,am fost santajat,nu am primit nici un ban,
Un avocat ,din Sibiu,a ascultat povestea mea,singura cale de atac ar fii sa arate,un document cu banii scosii de undeva,sii sa se ajunga la forma initiala,jumate,jumate,am fost imprumutat in banca 100 de mil,vechi,acuma abia am gatat,am muncit ,mult,acolo,cind am fost cu spatiu la punct,copilul nostru si cu mine (minorul era tot cu mine )am parasit locuinta,ea umblind din barbat in barbat,de fapt era viata eii,
Dupa 18 anii de crestere a minorului,care in prezent sta cu ea,dupa banii ff multii investitii,sii munca depusa,chiar nu merit nimic,?mentionez,ca nu am nici o chitanta,totul a fost pregatit,
Ce am ,am martorii ca am trait in concubinaj,18 ani,roog pe aceasta cale,nu-mi trebuie nimic,tot ce imi revine mie,ii donez,sau i dau la avocatul care se ocupa de caz,fara sa ma mai coste cv,
Am crezut ca traim intr-o lume normala,ca este cineva sus,in prezent ea locuieste cu un agent de paza ,la REAL,e din Copsa Mica ,el stie ce ia spus eii lui,adevarul nu vreau sa fie uitat,eu mi-am refacut familia,sa zic asa,razboiul e pentru cei puternici,eu nu vreau decit dreptate,oare legea va gasii o cale sa ma inteleaga?chiar nu conteaza 18 anii,?sii minor crescut,
~ final discuție ~