avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Concedii medicale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Concedii medicale

avocatnet.ro
EXPLICĂM LEGISLAȚIA
PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE
în comunitatea avocatnet.ro
79
AZI
Salut karinuza! Am relansat avocatnet.ro. Ne-ar ajuta să ne spui părerea ta!
Acest site folosește cookies. Informații aici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială
Concedii medicale neincasate

karinuza
Utilizator
14:23, 14 Noiembrie 2017
Buna ziua! Firma la care sunt angajata este in insolventa din data de 07.11.2016. In prezent sunt in ingrijire copil incepand cu data de 10.10.2016.
In perioada 13 iunie 2016-09 oct2016 am fost in concediu medical de maternitate. Pe luna iunie2016, am incasat numai o parte din concediul medical. Concediile medicale au fost depuse la CASMB pana in luna septembrie, inclusiv. Concediul medical pentru luna oct2016 nu a fost depus la CASMB. Acesta nu trebua depus de catre lichidatorul judiciar, avand in vedere ca nu mai exista nimeni la departamentul contabilitate?Va rog frumos sa-mi spuneti daca am sanse sa recuperez banii pe concediile medicale si daca da, ce trebuie sa fac.Mentionez ca firma nu a mai achitat contributiile catre stat din mai 2016.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concedii medicale neincasate karinuza karinuza Buna ziua! Firma la care sunt angajata este in insolventa din data de 07.11.2016. In prezent sunt in ingrijire copil incepand cu data de 10.10.2016. In ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua. Salariata cu 8 ore ian 2015-febr 2016 si cu 2 ore din 01.03. pana in prezent . .Salariata a avut concediu prenatal din 10.10.2016 si in 14 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si contract de munca pe perioada determinata AncutaGLAV AncutaGLAV Situatie: data nasterii estimativa 02.2016 Perioada lucrata: 2009 - 31.12.2015 (ultimul loc de munca este cu CIM pe perioada determinata) Concediul de ... (vezi toată discuția)