avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua. Salariata cu 8 ore ian 2015-febr 2016 si cu 2 ore din 01.03. pana in prezent . .Salariata a avut concediu prenatal din 10.10.2016 si in 14 noiembrie a nascut .Adeverinta cu veniturile realizate pe ultimele 24 de luni cand o completez ? Decizia de suspendare a CIM cand o intocmesc ? la trecerea celor 42 zile de concediu de lehuzie ? dar nu mai tarziu de 60 de zile de la trecerea acestui termen ? sau astept sa isi termine tot concediul medical de 126 zile si apoi ii fac suspendarea contractului ? sau, la inplinirea celor 42 zile de prenatal, se emite Decizia de suspendare a contracutl de munca cu mentiunea ca acesta va produce efecte la data de 12.02.2017 ( de la 10.10.2016 pana la 12.02.2017 se fac 126 zile concediu medical pre si post natal ) Si care va fi cuantumul indemnizatiei? avand in vedere ca a lucrat cca 7 luni cu 2 ore ? Multumesc anticipat…

Alte discuții în legătură

Bună ziua ziua. sunt însărcinată în 10 săptămâni, am ... Aless18 Aless18 Bună ziua ziua. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am anuntat verbal pa muncă, intrebandu-i totodata daca trebuie sa duc acte doveditoare (certificat ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina ioana_55 ioana_55 Buna ziua. As dori sa stiu de cate zile de concediu medical (nu de risc) pot beneficia in total in sarcina date de medicul de familie. De asemenea, cate zile ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)