avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

buna ziua! va rog frumos,daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr.o privinta.
Sunt insarcinata in luna a 7 .a cu cel de.al 2 lea copil.Urmeaza sa nasc pe data de 15 ianuarie 2018.
Ma aflu in CCC1 ,primul copil face 2 ani pe data de 5 ianuarie 2018.
In decembrie pe data de 4.2017 ar trebui sa incep serviciul (luna decembrie revenindu-i tatalui sa stea in CCC1).
Intrebarea mea este: daca cel de-al doilea copil se naste dupa implinirea primului copil a varstei de 2 ani, cum pot proceda pentru a nu pierde CCC2?
Mentionez ca tatal nu va sta in CCC1 si nici eu nu pot incepe serviciul deoarece sarcina e prea avansata.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ionela2001 , utilizator 14:17, 15 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
încercaţi să vorbiţi cu medicul de familie pentru intrarea în concediu prenatal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasc al ii-lea copil dupa ce primul implineste 2 ani AncutaCornelia AncutaCornelia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa procedez.... mentionez ca sunt in concediu de crestere de 2 ani pentru primul copil si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu crestere copil andreeapelin andreeapelin Buna ziua, Daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare ce nu imi da pace de ceva timp. Sunt in concediu de crestere copil din data de ... (vezi toată discuția)