avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Despre declaratia 600 venit asigurări pensii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Despre declaratia 600 venit asigurări pensii

Trebuie sa platesc retroactiv, daca am iesit la pensie de aproape 3 ani, pentru sistemul de pensii avand un PFA inchis din data pensionarii ( 2015). Fiind pensionara de batranete.

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva vechime pt pensionat caz boala. andreiadmin andreiadmin Am fost pensionat pt invaliditate grad 3 in 05.2015 in urma unui avc hemoragic si avand o vechime de numai 9 ani(nascut 10.1963) ma gandesc sa ma imprumut si ... (vezi toată discuția)
Pensia la limita de vârstă Valentino 69 Valentino 69 Am 68 de ani si 6 luni,nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni ca sa omplectez 15 ani limita minima de cotizare ca sa pot primi pensie. ... (vezi toată discuția)
Pfa-pensii ionut c ionut c Din 2007 lucrez ca PERSOANA FIZICA in constructii,autorizat la Registrul Comertului.In 2010,am transformat PF in PFA,conform legilor in vigoare.Am achitat ... (vezi toată discuția)