avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor doctorat 50%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor doctorat 50%

Bună seara!

Ce demersuri aș putea face în cazul în care sporul de doctorat de 50% (725 lei) mi-a fost acordat de la 1 septembrie, iar nu de la 1 iulie, așa cum prevede legea153/2017? Menționez că lucrez în învățământ, iar titlul științific de doctor l-am obținut în 2009.

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:56, 16 Noiembrie 2017
daca asa prevede legea puteti ori sa intrebati la Resurse Umane sau la conducerea inspectoratului, sau la Juridic de ce s-a dat cu intarziere ; poate ca e vb de vreo neglijenta, etc si atunci va luati retroactiv banii..poate nu se da in vacanta ( sporul ) ....nu am citit legea ; success !
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
valdeval, utilizator
Puteti promova o actiune in instanta, daca nu se poate solutiona amiabil problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de doctorat magdalenaro magdalenaro Conform noii legi a salarizării toți bugetarii care au titlul de doctor beneficiază de o indemnizație in valoare de 50% din salariu minim garantat. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie doctorat barbuecaterina barbuecaterina Indemnizatia de doctorat de 50 % din salariu mediu brtut , conform Legii 153 /2017 , se aplica de la 1 iulie 2017 , sau 1 ianuarie 2018 ? (vezi toată discuția)