avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gestiune frauduloasă este o infracțiune mai gravă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gestiune frauduloasă este o infracțiune mai gravă decât înșelăciunea?

Bună!
Două persoane sunt învinuite in același dosar. Una prin plângerea unei presupuse persoane păgubită.... de gestiune frauduloasă și cea de-a doua persoana de înșelăciunea prin sesizarea procurorului de caz. Care dintre cele 2 persoane învinuite are probleme mai mari. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Duduada , utilizator 10:43, 16 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre o situație din 2006, plângerea s-a făcut în 2012,
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc! Pe mine sincer ma interesa lucrul asta deoarece un domn avocat mi-a spus ca gestiunea frauduloasa este o fapta mai grava, mai ales ca plangerea este facuta de o persoana ( o parte civila) ,iar fapta de inselaciune pentru ca a fost sesizata de procurorul de caz, ar cantarii mai putin, ar fi o fapta mai usoara....... ceva de genul.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau delapidare? danielbks danielbks Am luat recent din incasarile zilnice suma de 3000 ron pe care nu pot sa ii pun inapoi momentan, si angajatorul stie despre acest lucru. as dori un sfat va rog ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere, posibila portita pentru invinuit dree dree Buna seara. Am o verisoara in urmatoarea situatie: La inceputul anului 2012 a fost inselata, cu o suma considerabila de bani, de catre un individ. A depus ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penalã elenamarta elenamarta Am făcut plângere penală împotriva administratorului Asociației de proprietari, pt înșelăciune, distrugere de bunuri comnune ale ... (vezi toată discuția)