avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma necesara post micropigmentare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma necesara post micropigmentare

Buna ziua!
Ma scuzati ca va deranjez, as dori sa urmez un curs de micropigmentare a sprancenelor si voiam sa stiu, pentru a infiinta un pfa sau pt a lucra legal intr-un salon este suficient diploma eliberata la curs? Sau este necesara o diploma suplimentara de calificare cum ar fi cosmeticiana sau machior? Care sunt normele legale? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:42, 17 Noiembrie 2017
In primul rand verificati daca acel curs este acreditat ANC (agentia nationala de calificari) si daca veti primi diploma de clalificare eliberata de ministerul muncii. Pe baza codului COR puteti infiinta un PFA, sau va puteti angaja de pe postura de persoana calificata. Aveti in continuare lista cu ocupatiile din Romania, verificati daca specialitatea pe care o cautati exista in fapt in nomenclatorul de meserii. Daca nu..........mare atentie la cei care pretind ca va pot da anumite diplome........ [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)
Cod cor inexistent ramo1987 ramo1987 Buna seara! Am si eu o nelamurire. Urmeaza sa fac un curs si mi s-a spus ca o sa primesc o diploma de participare eliberata de firma care organizeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare fără curs, doar testare Sârghi Laura Sârghi Laura Bună seara! Unchiul meu dorește sa dea o testare pentru o diploma de calificare (are doar 8 clase) , dar fără curs. Firma respectiva l-a asigurat ca totul ... (vezi toată discuția)