Ma numesc Drighiciu Mircea si sunt angajat al Universitatii din Craiova, in functia de conferentiar universitar.
In perioada 11.10 - 14.10 2017 am participat la o conferinta internationala la Chisinau, Republica Moldova. Ordinul de deplasare a fost aprobat si avizat de rectorul institutiei.
Pentru deplasare nu am primit nici un avans, toate cheltuielile (taxa participare si cazare) fiind suportate de mine. La intoarcere, in termenul legal(a doua zi lucratoare), am depus decontul, impreuna cu documentele justificative la Serviciul Financiar al Universitatii din Craiova.
Nu am primit pana acum (16 noiembrie 2017) sumele care mi se cuvin. Din cate cunosc, pentru deplasarea in strainatate, Universitatea era obligata sa plateasca un avans, in USD (pentru republica Moldova)...
As dori sa stiu - va rog - care este cadrul legislativ care reglementeaza acest aspect si ce pot face pentru recuperarea sumelor. Sunt dispus sa actionez in instanta Universitatea din Craiova, intrucat nu e prima data cand se intampla acest lucru.