avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare dividende

buna! am o intrebare. in 2016 in bilant, la rubrica unitati care au inregistrat profit am 41610 lei. administratorul nu a scos dividende din firma si sunt "bagati" la alte rezerve. trebuia sa plateasca impozit pe profit 5 %? inca ceva. in contul 455 la 31.12.2016 am sold 61394 lei. nu se putea sa se "acopere " de-acolo imprumutul la asociat?
sper ca m-am facut inteleasa..
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Profit nedeclarat adrianau adrianau Buna. am preluat o firma..cand m-am uitat pe bilant am observat ca in 2015 a avut profit aprox 9000 lei iar in 2016 aproape 40000 lei. Nu a scos deloc ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit in dividende" LIVIU_CSY LIVIU_CSY \"REPARTIZARE PROFIT IN DIVIDENDE\" O SOCIETATE AGRICOLA PLATITOARE DE IMPOZIT PROOFIT , VINDE IN BAZA UNUI CONTRACT DE VZ. -CUMPARARE UNEI PERS FIZICE UN ... (vezi toată discuția)
Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)