avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu de crestere copil 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu de crestere copil 2018

Buna ziua,
Am un baietel care in ianuarie 2018 implineste 2 ani.
Am fost in concediu de crestere copil pana la varsta de 1 an (in ianuarie 2017 am inceput lucrul si beneficiez de stimulent de insertie).
Acum sunt insarcinata cu al 2 lea copil in luna a 5 a, urmand sa nasc prin martie-aprilie.
Cum se calculeaza, in acest caz, indemnizatia pentru concediul de crestere copil, tinand cont ca la momentul primirii acesteia voi avea 2 copii cu varsta de pana in 3 ani?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)