Niste persoane cunoscute mie au niste probleme cu ANAF-ul pentru niste datorii (SRL) in valoare de 11.000 lei. S-au inteles cu ANAF-ul sa plateasca esalonat timp de un an cate 780 de lei, dar acum au mai primit o scrisoare ca trebuie sa plateasca inca 2.000 de lei pe langa esalonare pentru ultimele 2 luni niste taxe de cand a functionat firma.
Intrebarile mele sunt astea :
1. Daca inceteaza sa mai plateasca esalonarea si orice alta taxa legata de firma, care e cel mai rau lucru care se poate intampla ? Pe langa faptul ca o sa ii ia masina firmei si orice proprietate a firmei ?
2. Daca administratorul a suferit recent o operatie si nu mai poate lucra, se pot amana cumva aceste plati ?
3. Daca exista posibilitatea sa nu mai plateasca nimic, administratorul va avea probleme pe urma la infintarea unei alte firme / PFA ?
Inainte de a consulta un avocat, ar vrea sa stie care le sunt posiblitatile si daca are rost.
Srl-d angajati
tampaovidiu
Buna ziua, am infintat de curand un srl-d (neplatitoare tva) cu obiect de activitate transportul de marfuri. Am functionat inainte pe alta firma si acum am ... (vezi toată discuția)