avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Srl-D angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Srl-D angajati

Buna ziua, am infintat de curand un srl-d (neplatitoare tva) cu obiect de activitate transportul de marfuri. Am functionat inainte pe alta firma si acum am decis sa infintez srl-d;ul doar pentru businesul asta insa intampin o problema la salarizarea angajatilor (2 la numar, soferi amandoi) deoarece ii platesc cu cota parte din profit si ajung si la 4.000 lei iar ca sa ii angajez pe firma de transport ar rezulta taxe enorme. M am gandit la varianta de a face fiecare cate un pfa iar eu sa le inchiriez utilitarele tot intr un sistem de procent din incasarile din ziua respectiva. Practic eu sa tai bonurile la clienti, la sfarsitul lunii sau zilei sa se calculeze cota parte a soferului si sa imi emita o factura cu suma respectiva. Este posibil asa ceva? Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 10 Aprilie 2015
Daca isi fac PFA-uri , atunci puteti incheia un contract de prestari servicii intre SRL-D si PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sofer profesionist inregistrat ca pfa Laurentiu Ciuperca Laurentiu Ciuperca Bună seara!Sunt sofer profesionist inregistrat ca PFA cod CAEN 4941.Vreau să fac un contract de prestari servicii cu o firmă de transport,însă intampin ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)