avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere venituri obtinute
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere venituri obtinute

Intreprindere individuala inseamna vechiul PF(persoana fizica) si din cate am auzit poti opta pentru modul de declarare a veniturilor pentru a putea sa ti se fixeze ceea ce ai de platit la stat.Nu stiu nici eu pre bine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
biaman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:59, 9 Octombrie 2009
Va duceti la o banca,deschideti un cont si le depuneti.

Va referiti la declararea veniturilor?Ce inseamna intreprindere individuala,adica care este statutul juridic?

Ati mai postat acest subiect la intreprindere individuala,va rog frumos sa aveti rabdare sa vi se raspunda.
Ca sa obtineti raspuns va rog sa puneti intrebarea corect si sa ne dati mai multe detalii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de colaborare intre pf autorizate si pf apetroaieandreea apetroaieandreea as dori sa stiu daca este posibil ca o persoana fizica autorizata sa incheie un contract de colaborare cu o persoana fizica. multumesc..astept rasp:) (vezi toată discuția)
Contract de colaborare eric2 eric2 Buna seara, Daca am contract de colaborare cu o firma salariul de pe acest contract este trecut in cartea de munca? Mi se asigura plata la casele de ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)