avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Adresa de email e data cu caracter personal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Adresa de email e data cu caracter personal?

Buna ziua,

Pe site-ul meu utilizatorii pot posta comentarii la fiecare articol (exact ca la un blog). Pentru aceasta, preiau un nume de utilizator (un nickname, nu neaparat numele real) si adresa de email. In sistem se retine si IP-ul fiecarui vizitator, in scop statistic.

Adresa de email, numele de utilizator si IP-ul sunt considerate date cu caracter personal in sensul legii 677/2001?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:22, 9 Octombrie 2009
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea ip-ului ! maynouna maynouna Buna ziua Recent o doamna a carui blog l-am vizitat mi-a publicat ip-ul online afirmand ca sunt un user care a jignit-o pe blog. Eu nu am lasat nici un ... (vezi toată discuția)
Identificare hartuitor pe blog julieb julieb Buna ziua, Am un blog pe Wordpress.com. De la o vreme, un vizitator posteaza comentarii rautacioase si jignitoare la adresa mea, folosind mereu alte nume si ... (vezi toată discuția)
Legea legea 677/2001 - protectia datelor cu caracter personal tovidiu tovidiu Buna ziua, As dori sa intreb daca prelucrarea urmatoarelor date de catre o persoana fizica pe un site personal de divertisment intra sub incidenta legii ... (vezi toată discuția)