avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatorie in brazilia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatorie in brazilia

buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia daca imi puteti spune ce acte mi ar trebui sa am pentru a incheia acest pateneriat civil
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
marcel cosmim, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte marcel cosmim marcel cosmim buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere cetatean non ue aenescu93@gmail.com aenescu93@gmail.com Buna ziua, Un cetatean de origine braziliana, poate conduce in Romania cu permisul obtinut din Brazilia? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Nu are acte - fratele meu este in brazilia aqwert aqwert Buna ziua , fratele meu este in Brazilia unde a fost prins ptr trafic de substante interzise , vroia sa iasa din tara . A primit pedeapsa de 5 ani din care a ... (vezi toată discuția)