Buna ziua , fratele meu este in Brazilia unde a fost prins ptr trafic de substante interzise , vroia sa iasa din tara . A primit pedeapsa de 5 ani din care a facut 3 si l-au eliberat conditionat,iar la iesire nu i-au mai dat actele , acestea fiind pierdute .
Cand isi indeplineste cei 5 ani o sa poata veni in tara .
Intrebarea este :cum o sa poata veni in tara neavand nici un act ,iar cei de la consulatul romaniei in brazilia spun k actele ii trebuie facute in romania sau dupa cei 5 ani o sa l extradeze in Romania?
[Editat - nu mai scrieti cu litere mari, va rog, se citeste greu. Multumesc pentru intelegere)
Parerea mea este ca poate veni acum ,numai ca ii trebuiesc niste documente provizorii eliberate de ambasada din brassilia.pt asta trebuie sa demonstreze cine e ,pt ca acolo nu vor reusi sa il identifice in baza de date(asa am auzit).Nu cred ca e nici o problema sa vina deja ,si de fapt ,nu cred ca are dreptul sa mai stea in Brazilia
multumesc pt raspuns dar problema este in felul urmator el este eliberat conditionat.....deci nu are voie sa paraseasca tara,actele i-au fost luat cand l-au arestat iar cand l-au eliberat s-au facut pierdute iarr cei de la ambasada nu au nici un interes si nu fac absolut nimic pt a-l ajuta....
Daca este eliberat conditionat nu inseamna ca nu poate parasii tara .Poate in schimb sa fie asta ceva specific Braziliei.Dar as pune-o la indoiala.Fratele meu si-a pierdut actele in Brazilia , a trebuit sa i se trimite acte doveditoare din tara ,pt a-si dovedii identitatea.I s-a eliberat un document provizoriu cu care a calatorit.