avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

Buna ziua, am stat in arest preventiv 6 luni fara 6 zile , la ultima prelungire am facut cerere de inlocuirea masurii asa ca instanta a dispus locuirea preventiva cu arestul la domiciliu. Acum sunt in faza de camera preliminara si sunt la finalul acesteia urmand in 5 zile sa dea pronuntarea la cereri si exceptii pe rechizitoriu. Cand va dispune instanta primul termen de judecata? imediat ce se va pronunta la cererile si exceptiile de pe rechizitoriu sau in alta zi va fixa termen? si cand ar fi cel mai probabil sa imi fie inlocuita masura arestului domiciliar cu control judiciar? mentionez ca doresc sa merg pe procedura simplificata. Stiu ca nimic nu este sigur daca instanta va dispune inlocuirea masurii sau nu dar macar cand ar fi sansa sa imi dea control judiciar? sunt in a 3 a luna de arest la domiciliu si 6 de arest preventiv
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
jonnycage, utilizator

Alte discuții în legătură

Arest domiciliar-control judiciar Pirvut Denis Pirvut Denis Buna ziua.In momentu de fata sunt sub arest domiciliar,asteptam citatie pentru instanta de prelungire,dar trebuie sa ma duc la diicot,nu la ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? Zebedeu Zebedeu Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? (vezi toată discuția)