avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara intre neplatitori TVA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara intre neplatitori TVA

Buna seara. Am o intrebare. Am o firma neplatitoare de TVA si vreau sa achizitionez aparatura din Franta de la o firma tot neplatitoare de TVA. Daca suma depaseste 34000lei este sau nu nevoie de inregistrarea mea in scopuri de TVA? Asta gandindu-ma ca niciuna din firme nu este platitoare de tva si pe factura nu exista tva...Aparatura respectiva este second hand fiind cumparata de firma respectiva in urma cu 4 ani, deci tva a fost deja platit in Franta...
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
dragos79, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva aplicat la marja profitului oanamari98 oanamari98 Firma din Romania achizitioneaza autoturisme second-hand din Germania si le distribuie in Franta. La achizitionare factura este fara tva...cu taxare inversa, ... (vezi toată discuția)