Buna ziua!
Am consultat prevederile OUG 82/8.11.2017 si nu am regasit completarile la art.65 al Legii 263/2010.Completarea se refera la pensionarea anticipata fara penalizare, mai devreme cu 2 ani a persoanelor si din alte localitati decat cele din textul initial.
As dori sa stiu daca s-a renuntat la aceasta completare, sau urmeaza sa apara.
Multumesc!
Completarea legii pensiilor publice la art,65 al.(5) s-a facut prin Legea nr. 144/ 26.06.2017 si se refera la reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani fara penalizarea prevazuta la al.(4)
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Stiam de aceasta completare, dar nu la aceasta ma refeream. Am citit ca presedintele Romaniei a promulgat completarea acestui articol (la sfarsitul lunii octombrie, daca nu ma insel), completand aceasta lista a localitatilor.
As fi vrut sa stiu daca stiti actul normativ ce o cuprinde (daca a aparut in Monitorul Oficial, sau care este stadiul acesteia)
Multumesc.
Legea nr.144 din 26 iunie 2017 pentru modificarea alin. (5) al art. 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 491/28 iun. 2017