avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere titlu de proprieteate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere titlu de proprieteate.

Buna ziua. In 1975 ,am cumparat o casa de la parintii mei ,terenul aferent constructiei fiind la momentul respectiv al statului .De atunci platim toate ipozitele aferente ,nu exista litigii cu terti dar,nu am intrat in posesia titlului de proprietate pe care nu l-am solicitat nestiind ca este necesar avind act de vanzare -cumparare. La inceputul anului 2017,cind am achitat impozitul,am fost atentionata sa solicit acest titlu,intru-cit in lipsa lui nu pot face carte funciare.Am depus o cere in acest sens la primarie,in luna martie a.c. insa nu am primit nici o notificare ,si,cind am mers la primarie sa vad care este statusul solicitarii mi s-a raspuns ca poate dura si 2 ani .Unul aproape a trecut ! Imi puteti spune va rog care este termenul legal in care se poate solutiona aceasta solicitare ? In lipsa acestui titlu.pot demara intocmirea cartii cadastrale in baza actului de vinzare-cumparare?.Cu stima Stefania.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vanzatorul are dreptul sa refuze semnarea unui antrecontract ? gicamuci gicamuci - Nu mai locuiesc in Romania de multi ani. - Am un apartament de vinzare mostenit de la parintii mei. - Sint unic mostenitor. - Am certificatul de ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? gina vornicu gina vornicu Buna ziua! Sunt medic de familie in rural si vecinul cladirii dispensarului unde imi desfasor activitatea a ocupat abuziv acum 5 ani 300 mp din terenul ce ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de v-c..cum? Florin* Florin* In anul 2004 PF X cumpara de la primarie un spatiu comercial in baza unui ctr de v-c incehiat sub semnatura privata. Primaria intocmeste documentatia ... (vezi toată discuția)