avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna seara. Am o dilema. De curand cineva apropiat a fost internat intr-o sectie de spital din Bucuresti in timp ce era in concediu medical eliberat de un medic specialst din ambulator care lucreaza in alta specialitate. Spitalul nu a eliberat concediu medical pe perioada internarii. Este legal? Nu trebuia sa elibereze concediu medical pe perioada internarii chiar daca se suprapunea petse cel din ambulator/

Alte discuții în legătură

Acordare concediu medical carmen bodeanu carmen bodeanu Buna ziua! Fratele meu,a efectuat o interventie chirurgicala(infectie la hemoroizi)in BUC la Sanador;a obtinut un CM de 2 sapt ,pe care l-a dus institutiei ... (vezi toată discuția)
Modul de completare a certificatului de concediu medical fabicolt fabicolt mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de ... (vezi toată discuția)
H70.0 mastoidita acuta darasteanu darasteanu Buna ziua am si eu o intrebare daca se poate.Am fost internat la spital la sectia microchirurgie otologica cu diagnosticul mastoidita acuta urechia stanga, si ... (vezi toată discuția)