avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma cu activitate suspendata

Buna seara
am o firma infiintata in anul 2011 si la care am suspendata activitatea din aseptembrie 2015.Anul acesta in luna mai am primit de la finante cum ca nu mai sunt nici platitor de Tva ca urmare a inactivitatii firmei ,mai trebuie acte depuse lunar la finante cu "0" ?si la ce interval ? va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl-d obligatii fiscale semestru (fara activitate) claudia_d claudia_d As vrea sa ma lamureasca cineva (competent) daca firmele infiintate in 2011, care nu au avut activitate mai trebuie sa depuna ceva la semestru? Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)
Impunere tva gabitzu1000 gabitzu1000 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Am o firma, un SRL, care a fost platitoare de TVA la luna. In anul 2011 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pana la 26.03.2012 SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat? Pt. o societate infiintata in 18.12.2011 fara activitate pana in prezent, pt. care am depus deja ... (vezi toată discuția)