avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii fiscale pana la 26.03.2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii fiscale pana la 26.03.2012

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat?

Pt. o societate infiintata in 18.12.2011 fara activitate pana in prezent, pt. care am depus deja declaratia pe propria raspundere pt. inactivitate pt. anul 2011 ce obligatii fiscale am de depus in luna martie? Firma este infiintata la ORC ca si platitoare de TVA dar inca nu am inregistrat-o la finante ca si platitor de TVA.

Am doar cheltuielie de constituire pe care inca nu le-am inregistrat. Cu ce data ar trebui sa le inregistrez? Conteaza daca le inregistrez acum cu data de 03.01.2012?

Ce declaratii fiscale sa depun in cazul mentionat mai sus?

Va multumesc anticipat.
O zi excelenta va doresc!
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 10:54, 26 Martie 2012
Buna ziua!
La finante figureaza in mod sigur ca si platitoare de tva, asa cum ati optat la momentul inregistrarii la ORC. Va trebuie un contabil. Sunteti platitor impozit pe profit sau microintreprindere? TVA lunar sau trimestrial? Sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.
Buna ziua,

Stiu ca figurez ca si platitor de TVA dar nu m-am inregistrat oficial cu declaratia 100 la finante ca si platitor de tva (lunar sau trimestrial). Este vorba de un SRL.
Vedeti acest site, poate va este de ajutor:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii iulie 2012 roxanandrei roxanandrei buna ziua am o microintreprindere neplatitoare de tva infiintata in 27 iunie 2012. mentionez ca nu am nici o inregistrare pe luna iunie in afar de ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Perioada de raportare tva societate suspendata samina samina Buna seara, Am o problema si am mare nevoie de jutor. Am un SRL pe care l-am suspendat la sfarsitul lui 2009. In 2010 ianuarie am depus 010 cu trecere de la ... (vezi toată discuția)