Pt. o societate infiintata in 18.12.2011 fara activitate pana in prezent, pt. care am depus deja declaratia pe propria raspundere pt. inactivitate pt. anul 2011 ce obligatii fiscale am de depus in luna martie? Firma este infiintata la ORC ca si platitoare de TVA dar inca nu am inregistrat-o la finante ca si platitor de TVA.
Am doar cheltuielie de constituire pe care inca nu le-am inregistrat. Cu ce data ar trebui sa le inregistrez? Conteaza daca le inregistrez acum cu data de 03.01.2012?
Ce declaratii fiscale sa depun in cazul mentionat mai sus?
Buna ziua!
La finante figureaza in mod sigur ca si platitoare de tva, asa cum ati optat la momentul inregistrarii la ORC. Va trebuie un contabil. Sunteti platitor impozit pe profit sau microintreprindere? TVA lunar sau trimestrial? Sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.
Stiu ca figurez ca si platitor de TVA dar nu m-am inregistrat oficial cu declaratia 100 la finante ca si platitor de tva (lunar sau trimestrial). Este vorba de un SRL.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.