avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzare produse non-ue
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzare produse non-ue

Buna ziua, doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de fructe (aduse din străinătate non-ue) in piața online. Ce fel de forma juridica mi se poate recomanda? SRL sau PFA? Cu mentiunea ca la ambele pot sa angajez personal.
Dacă produsele vor fi primite prin posta in cantități mici (maxim 10kg)...
In acest caz... Trebuie sa fie o societate comerciala tip Import-Export sau cum anume?
Cum rămâne cu vama?
Trebuie sa plătesc TVA sau nu?
Pot sa angajez o persoana din străinătate? Cel care va semna contractul cu distribuitorii pe numele firmei.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Srl, pfa, ii pentru vanzare legume-fructe in piete si targuri? karina2012 karina2012 Buna ziua,sunt in faza in care doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de legume fructe in piete si targuri.Ce fel de forma juridica mi se ... (vezi toată discuția)
Problema tva, legal/nelegal TIMarian TIMarian Buna ziua, Am si eu o problema. Am vandut in trecut pe okazii.ro si acum 1 an mi-am deschis un mic magazin online cu produsele care le aduc pe comanda din ... (vezi toată discuția)
S.r.l. care face achizitii din china Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate comerciala, SRL sau SRL-D (inca nu stiu exact, daca aveti o idee care e mai ok pentru comert cu produse aduse din ... (vezi toată discuția)