avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de sancționare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de sancționare disciplinara

Buna ziua, am primit un avertisment scris de la firma cum ca am lipsit nemotivat intr o zi, dar de fapt am anunțat printr un sms pe supervizor ca am probleme personale(bunica mea e foarte bolnava) Mi s a dat explicația ca nu așa se anunța? Eu am anunțat la ora 8 dimineața și la servici trebuia sa fiu la ora 14. Deci se putea face treaba ce aveam eu de făcut. Nu am funcție de conducere sau ceva ce nu pot fi înlocuit de alt coleg .din moment ce am anunțat, poate sa ma acuze ca nu am făcut-o ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liabali , utilizator 11:43, 21 Noiembrie 2017
Ar trebui ca o astfel de procedura sa fie reglementata prin documentele interne ale angajatorului ... in general, se anunta in scris .

Avertismentul il puteti contesta in instanta in termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei de sanctionare.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! lucrez in pază și sunt doua posturi în aceeași încăpere, ... darialin darialin Buna! Lucrez in pază și sunt doua posturi în aceeași încăpere, adică eu postul 1 și colegul postul 2. Colegul din postul 2 nu a venit la munca deloc ... (vezi toată discuția)
Discriminare la locul de munca adinaba adinaba Buna dimineata, As dori sa detaliez o problema pe care o intampin la locul de munca. In luna martie sefa mea a decis sa aplice o sanctiune persoanelor care ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris pentru absenta nemotivata roda67 roda67 In cazul in care pentru o abatere disciplinara este dat avertisment scris pentru plecarea de la locul de munca fara aprobarea sefului si se decide si pontarea ... (vezi toată discuția)