avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal furt din supermarket, angajare ulterioară ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal furt din supermarket, angajare ulterioară în armată

Buna ziua! As avea o intrebare...am furat un produs in valoare de 45 de lei dintr-un supermarket si mi sa intocmit un dosar penal...as vrea sa ma angajez in cardul armatii,mar afecta?

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla? - furt din magazin, prejudiciu achitat Cosmina156 Cosmina156 Buna ziua! Un prieten a furat un produs in valoare de 55 lei dintr un supermarket , la casa a fost preluat de un sef departamnet si un agent de securitate . Au ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa furt florinchristian florinchristian Care e pedeapsa maximă ce poate fi primită dacă s-a demonstrat, conform camerelor de supraveghere, că am furat dintr-un supermarket, cu complicitatea ... (vezi toată discuția)