avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept munca la pensie partial anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept munca la pensie partial anticipata

Buna seara, Daca sunt la pensie partial anticipata, pot lucra part time? Veniturile realizate se pot cumula cu pensia partial anticipata? In ce conditii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:06, 22 Noiembrie 2017
Pensia anticipata. Cand poate fi cumulata cu alte venituri
www.avocatnet.ro/articol_279...

In speta, beneficiarii unei pensii anticipate partiale nu pot cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de lucru in pensie anticipata ddena ddena Buna ziua, sunt in pensie anticipata si doresc sa lucrez cu contract, deci legal, in strainatate, se poate? (vezi toată discuția)
Pensionar cu pensie anticipata partiala camilauris camilauris Buna ziiua, Va rog sa-mi spuneti daca, fiind pensionat cu pensie anticipata partiala, am dreptul sa lucrez part time sau in ce conditii as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala Rusen Vasescu Rusen Vasescu daca sunt pensionat anticipat partial am dreptul sa lucrez part time? (vezi toată discuția)