avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc stimulent de insertie daca nu ma mai duc la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc stimulent de insertie daca nu ma mai duc la vechiul loc de munca si incep la un loc de munca nou?

Buna seara,
In primavara trebuie sa incep serviciul,dar nu ma mai pot intoarce la vechiul loc de munca deoarece nu mai au activitate si mi-au incheiat contractul cu articol de somaj si am stat 1 luna in somaj apoi am intrat in concediu maternal,daca incep la un nou loc de munca mai primesc stimuletul de insertie pana face copilul 3 ani?
Multumesc,
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Ma incadrez pentru indemnizatie de somaj? retromusculo retromusculo Pot beneficia de indemnizatie pentru somaj daca indeplinesc aceste criterii: - sunt absolventa de masterat la zi in perioada 2010-2012; - am lucrat 3 luni ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionut31 ionut31 buna seara, as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie ... (vezi toată discuția)