avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pensii 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pensii 600

Am depus la finanțe contribuțiile mele pe PFA de 520 RON pe trimestru , pe prestării de in jur la 1000 RON lunar. M-au pus fara sa imi dau seama sa completez 600 cu 26% ..si acuma trebuie sa plătesc 800 si ceva RON . Nu e ok la ce venit minim am lunar. Cum as putea anula acel formular completat in neștiința de mine ?

Alte discuții în legătură

Contributii pfa dona33 dona33 Am infiintat un pfa. La fisc nu imi primesc formularul 220 decat daca pun si formularul 600, deoarece nu am servici. Depunand si formularul 600 obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale , declaratia 600 , titlu executoriu ... ziarediverse ziarediverse In anul 2012 , un PFA a realizat un venit net anual ( profit ) de 5.000 ron . Avand in vedere termenul scadent , pana la data de 31.01.2013 a depus ... (vezi toată discuția)
Plata contributie pensii pfa geanina100 geanina100 Buna ziua, Am un PFA din mai 2013, pe care am venituri 0. Am primit o somatie de plata cu o suma consistenta din care cea mai mare parte reprezinta ... (vezi toată discuția)