avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Panou publicitar stradal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Panou publicitar stradal

Bună ziua,
As dori sa amplasez un panou publicitar (in genul celor de pe autostrada) pe teren extravilan (proprietate)personala.
Ma poate ajuta cineva cu informații despre ce autorizații am nevoie?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 22 Noiembrie 2017
Panoul publicitar se autorizeaza la fel ca orice constructie.
In conformitate cu legea nr 50/'91 =Legea autorizatiei de construire, este necesar de parcurs procedura pentru obtinere
1. Certificat de urbanism de la primaria de care tine terenul - copii ale actelor de proprietate, copie CI, extras de carte funciara de informare in termen, ortofotoplan, copie cadastru, o taxa Din certificatul de urbanism veti afla care sunt avizele si acordurile solicitate de primarie pentru autorizatia de construire.
2. Obtinerea avizelor si acordurilor specificate in certificatul de urbanism.
3. Proiect panou publicitar semnat conf. legii: arhitect, inginer rezistenta (daca are o structura), verificator de proiecte conf. legii 10/'95, inginer de instalatii electrice.
4. Autorizatia de construire
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de ... (vezi toată discuția)