avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Buna ziua. Va rog sa imi comunicati daca ne incadram la ajutorul social avand urmatoarea situatie: mama - in concediu crestere copil- indemnizatie 1570 lei/luna, tatal - salariu 1065 lei + bonuri de masa. Avem 2 copii, unul de 4 ani si 1 luna, respectiv 1 an si 1 luna. Mentionez ca tatal copiilor s-a angajat in data de 13.11.2017 (pana la acea data nu a avut nici un venit). Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie si bonurile de masa burdusel liviu burdusel liviu Buna ziua, fica mea este angajata ca vanzatoare la un magazin privat unde are salariul minim pe economie.Patroana le da si 20 de bonuri de masa pe care le ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil + alocatia de stat petr3 petr3 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta la o chestiune simpla; va trebui sa primim indemnizatia si alocatia de stat pt bebele nostru si in scrisoarea ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, concediu crestere copil - drepturi de autor spooker spooker Buna ziua, Am si eu cateva intrebari la care nu prea gasesc raspunsuri... Sotia este angajata la o firma unde este platita cu salariu fix + drepturi de ... (vezi toată discuția)