avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acord buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acord buletin

Am facut un contract de donatie cu întreținere si uzufruct cu tatal meu. Am dus contractul la primarie sa declar situatia.Acum a ajuns si noul cf unde eu sunt trecuta la proprietar si el la sarcini.Daca vreau sa ii fac cuiva buletin pe adresa din contract am nevoie de acordul lui? Sa vina cu noi la primarie? Sau cand o sa imi expire mie..trebuie sa semneze el ceva? Dar cand ii expira lui? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Adinarebeca5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 05:46, 23 Noiembrie 2017
Răspunsul este Da la toate aceste întrebări:
Daca vreau sa ii fac cuiva buletin pe adresa din contract am nevoie de acordul lui? Sa vina cu noi la primarie? Sau cand o sa imi expire mie..trebuie sa semneze el ceva?

pentru că uzufructul este dreptul de a te folosi de proprietatea altcuiva pe toată durata contractului. Fără acordul lui nici măcar dvs. nu vă puteți reînnoi cartea de identitate cu același domiciliu.

Dar cand ii expira lui?

Va merge singur, nu are nevoie de acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoirea buletinului fara transcrierea actelor de stare civila pieceofwork pieceofwork Buna ziua! Locuiesc in Mexic iar aici m-am casatori, dar inca nu am facut transcrierea certificatului de casatorie la Ambasada romana. O sa vin in tara ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie eliberare act de identitate expirat ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)