avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru in colectiv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru in colectiv

Interesul grupului este comun, acela de a recupera paguba provocata prin insolventa agentiei Omnia Turism, care incepand de la 17.10.a.c. s-a inchis si nu a mai onorat contractele (patronul s-a sinucis la data de 16.10.a.c.). Sumele depuse in sistem early booking sunt foarte mari, acopereau programe turistice in 2017, 2018, chiar si revelion 2019. Cei in cauza au constituit Grupul de Pagubiti Omnia Turism pe facebook, eu sunt adminstratorul, am dori sa chemam in judecata autoritatile care prin vidul legislativ in domeniul turismului au permis aceasta frauda.
Si intrebarea este?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru in colectiv kmy28 kmy28 Interesul grupului este comun, acela de a recupera paguba provocata prin insolventa agentiei Omnia Turism, care incepand de la 17.10.a.c. s-a inchis si nu a ... (vezi toată discuția)
Grup de păgubiți vor depună o acțiune colectivă. cum se calculează taxa de timbru? kmy28 kmy28 daca exista un grup de pagubiti pe aceeasi speță si depun o actiune colectiva in justitie, fara insa a fi asociati, cum se calculeaza taxa de timbru? Pentru ... (vezi toată discuția)
Teapa de la un furnizor cunoscut si apreciat de mobilier petre_vasu@yahoo.com petre_vasu@yahoo.com Teapa de la un furnizor cunoscut si apreciat de mobilier Pe 21 Mai 2017 am contractat un mobilier de bucatarie la pretul de 13000 RON de la firma X [i]- pe ... (vezi toată discuția)