avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum obtin supralegalizarea actelor pt casatorie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum obtin supralegalizarea actelor pt casatorie?

Bună ziua! Doresc să mă căsătoresc cu un cetățean din Oman aici în țară şi nu stiu de unde să încep cu supralegalizarea actelor. La starea civilă mi-au arătat că trebuiesc 3 ştampile pe certificatul lui de naştere dar există deja una de eliberare în țară lui. Mai trebuie încă una din de acolo? Și se pun pe original sau pe copie? Omanul nu are ambasada/consulat în România ,de unde să încep cu supralegalizarea? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere thailandez in registru de stare civila dorin_severin dorin_severin Sunt casatorit cu un cetatean thailandez , acum locuim in Romania si avem un copil de 3 ani si 8 luni . Copil a fost inregistrat cu numele mamei dar anul ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean marocan Laura1182 Laura1182 Buna ziua, Sunt romanca,locuiesc in spania si doresc sa ma casatoresc cu un ceatean marocan care si dansul are permis de rezidenta permanent CE,pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)