avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta

Tatal meu a pierdut sentinta de divort din anul 1997,la arhiva nu a gasit-o ,cei de acolo ridica din umeri,cum as putea s-o obtin?Mentionez ca stie doar anul in care s-a emis hotararea nu si nr de dosar.
Cel mai recent răspuns: Onoony , utilizator 18:05, 23 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ce as putea sa obtin de la Starea Civila?Mama dupa divort pe data de 9.10.97 si-a refacut buletinul dar pe act nu apare nici o mentiune
Buna seara,
Mergeti la Starea civila unde s-au casatorit tatal si mama. Acolo, la cotorul certificatului de casatorie, este trecuta sentinta de divort 9numarul sentintei si al dosarului).
Va sfatuiesc sa mai incercati o data la arhiva judecatoriei unde s-a pronuntat divortul.
Este imposibil sa nu existe sentinta.
Multumesc,o sa incerc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat hotarare divort a parintiilor decedati Cris 10 Cris 10 Bunaziua! Parintii mei sunt decedati amandoi, au fost casatoriti in 1974 in judetul Botosani, dar nu stiu cand au divortat. Noi am locuit in sectorul 2 ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune - nu se poate găsi act divorț Deim0s Deim0s Bună seara! Am o întrebare legată de o succesiune. Mama a murit acum scurt timp și am inițializat procedura de succesiune după ea. Eu sunt fiul din cea ... (vezi toată discuția)