avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat bun in Sibiu... stie cineva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat bun in Sibiu... stie cineva?

Va rog mult daca stiti un avocat in Sibiu. Am nevoie de un avocat care s-a confruntat cu probleme de expropriere locuinte. Tocmai am fost expropriati iar suma oferita este sub nivelul pietei actuale. De daune morale nici nu se pune problema iar eu stiu ca exproprierea este o vanzare silita iar valoarea trebuie sa includa valoarea pietei plus daune morale. Ma rog... situatia este foarte complicata si de aceea vreau sa consult un avocat pentru a merge in instanta. Ma puteti ajuta cu un sfat?

Andreea
Cel mai recent răspuns: patrisia0707 , utilizator 12:40, 16 Octombrie 2011
In catalogul consultantilor pe acest site, gasiti o serie de avocati din Sibiu:
www.avocatnet.ro/content/con...
Buna ziua,in legatura cu anuntul dumneavoastra, va pot recomanda pe cineva. Pentru mai multe detalii astept sa-mi raspundeti acestui mesaj.
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de avocat din sibiu ! ancasimona ancasimona In problema mostenirii unui imobil din Sibiu, doresc sa angajez un avocat, cu un onoroariu pe care sa- l achit ca si comison din valoarea mostenirii pe care o ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in malpraxis KettyP KettyP Buna ziua! Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis? Multumesc! (vezi toată discuția)
Avocat cu experienta multinationala Didi-30 Didi-30 Cine imi poate recomanda un avocat ff bun cu experienta multinationala ( in special cu francezii din Romania) in dreptul muncii;sanatatii si securitatii muncii ... (vezi toată discuția)