Salut,
In data de 06.11.2017 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie pe raza municipiului targoviste pentru un control,acestia au constatat ca dovada pe care o am de la privind numerele rosii provizorii au expirat de pe data de 01.11.2017 mi s.a i tocmit dosar penal pe loc mi sa dat o dovada de circulatie cu posibilitate de prelungire pe durata dosarului,masina cu care circulam mai trebuia decat sa bag dosarul.de numere negre peste 4 zile rarul facut la masina si itp-ul ...avand in vedere ca masina era cumparata din germania pe numele tatalui,problema este ca sunt militar si stiu ca va dura mult pana la o solutionare a cazului dar vreau sa stiu ce pedeapsa ma asteapta si ce este bine sa fac ?
Buna seara,
Veti fi trimis in judecata conform art. 334 cd penal
Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Va trebui sa va angajati un avocat si sa incheiati cu procurorii un acord de recunoastere a vinii.