avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut de 2 ani si 4 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut de 2 ani si 4 luni

Buna ziua,am permisul suspendat pentru alcolemie de 1% in sange de 2 ani si 4 luni.Mi-au fost luate toate declaratiile atat mie cat si ofiterului de serviciu care mi-a retinut permisul s,analizele se afla in dosar si cu toate acestea dosarul este inca la Udriste de 2 ani si 4 luni.Nu inteleg de ce in atata timp nu a fost trimis catre organele competente!??Cum sa procedez?Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc frumos!Adrian
Cel mai recent răspuns: Sofia22 , utilizator 18:27, 24 Noiembrie 2017
Aveti calitatea de suspect/inculpat?
Nu..nu am
Dosarul se afla inca la politia rutiera Udriste. De 2 ani si 4 luni il tin acolo.
Interesati-va de stadiul dosarului la anchetator.
Daca valoarea probelor biologice este peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, ar fi trebuit sa se dispuna efectuarea up in personam. In functie de situatia de fapt, este posibil sa se fi solicitat calculul retroactiv.
Da,au solicitat recalcularea abia anul acesta in luna a aprilie.Am cerut delegatie sa pot plati recalcularea dar nu au vrut sa-mi dea spunand ca ai fac probleme ca a trimis-o prea tarziu.Nu inteleg de ce dureaza atat de mult!?Va multumesc

Alte discuții în legătură

0,51 în aerul expirar Crisbibi Crisbibi Soțul meu în august 2017 a făcut alegerea de a se urca la volan băut de atunci dosarul este tot la acel polițai care a făcut constatarea .soțul a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte alexcris alexcris am fost oprit de politie si am fost depistat cu o concentratie de alcool de 0,47% in aerul expirat si am fost dus la INML pentru probe biologice. Inrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru aicool la volan stefyka stefyka Buna ziua, vin in atentia dvs cu urmatoarea problema, in data de 24.11.2013 sotul meu a fost oprit in trafic de un echipaj de politie ptr. verificare. La ... (vezi toată discuția)