avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,51 în aerul expirar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,51 în aerul expirar

Soțul meu în august 2017 a făcut alegerea de a se urca la volan băut de atunci dosarul este tot la acel polițai care a făcut constatarea .soțul a cooperat din start a recunoscut vina este prima abatere dar polițaiul nu vrea sa dea drumul dosarului .au trecut 6 luni si jumătate.
Buna seara,
Cum adica nu da drumul la dosar?
Daca nu s-a incheiat cercetarea penala cum sa-i dea drumu?
Oricum in sange a avut peste 0,8 deci este vb de dosar penal si deci de o condamnare SIGURA!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Da asta știm ca este de dosar penal dar nici pana astăzi nu lau chemat sa dea nici o declarație .
O sa fie chemat.
Dureaza cam un an!
Daca nu a solicitat sa plateasca contravaloarea probeleor biologice, dureaza pana se platesc din fondurile ministerului.
Sa solicite organului de up sa platesca el.
Dupa ce se primeste rezultatul si daca valoarea este peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, se dispune ca urmărirea penală să se efectueze în continuare si fata de el, moment de la care dobândeşte calitatea de suspect. Atunci o sa fie chemat la audiere.
Probele de sânge le-a plătit a 2 zi nici nu sa pus problema

Alte discuții în legătură

Permis retinut de 2 ani si 4 luni Sofia22 Sofia22 Buna ziua,am permisul suspendat pentru alcolemie de 1% in sange de 2 ani si 4 luni.Mi-au fost luate toate declaratiile atat mie cat si ofiterului de serviciu ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie =0,8 genyx genyx Am fost depistat in urma alcooltesterului cu 0,44 in aer respirat, apoi au fost luate probe de sange care au avut ca rezultat 0,8 la prima si 0,6 la a doua. Ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare Maryela12 Maryela12 Buna ziua sm un an decand astept sa vad ce se intampla cu permisul meu anul trecut am fost la o nunta si mi-a iesit 0,43 alcool in aer bsi dcrie pe dovada ca ... (vezi toată discuția)